Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /customers/3/f/3/trafikkompetens.se/httpd.www/specialanpassning.php:1) in /customers/3/f/3/trafikkompetens.se/httpd.www/include/global.php on line 2 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/3/f/3/trafikkompetens.se/httpd.www/specialanpassning.php:1) in /customers/3/f/3/trafikkompetens.se/httpd.www/include/global.php on line 2  Trafikkompetens - YKB - Yrkesförarkompetensbevis Trafikkompetens - YKB - Yrkesförarkompetensbevis
Ring mig!
Trafikkompetens
 

Välj någon av våra utbildningar NEDAN

YKB

APV

Sparsam och Smart

Hjälp på väg

Risk 2

Specialanpassning

Kunskap för skolor

Lärarutbildning YKB

ADR

Heta arbeten


Utbildning Specialanpassning

Trafiksituationen är föränderlig och kunskap måste från tid till annan fyllas på eller bättras på.

Trafikkompetens ledord är kompetens och relation därför ser vi gärna att du mailar oss eller ringer med din bokning. För oss är du viktig så vi vill gärna tala med dig för att veta hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Kontakta Jessica!
jessica@trafikkompetens.se
018-430 22 22

Trafikkompetens lärare är trafiklärare, trafikinspektörer och pedagoger med specialinriktning. Vi har verkat inom trafikgenren sedan 1975 så vi törs säga att vår kunskapsbas är bred och djup.

Möjligheterna här är oändlig!

Exempel ur verkligheten;

Körlektioner med Trafikinspektör

En av vår kunder har en stor säljkår i B-bil. De märkte av en ökad skadehantering på bilarna vilket föranledde dem att vidareutbilda sin personal i praktisk trafik. Samtliga anställda fick varsinn körlektion med en av våra trafikinspektörer.

Trafiksäkerhet med HLR

En företagarförening önskade en specialanpassad trafikutbildning med betoning på säkerhet. De ville ha ca 2h teori och praktisk HLR. Trafikkompetens trafiklärare Ingemar och vår sjuksköterska Karina utbildade.

Några av våra kunder
Vill du hålla dig uppdaterad?