Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /customers/3/f/3/trafikkompetens.se/httpd.www/larar_ykb.php:1) in /customers/3/f/3/trafikkompetens.se/httpd.www/include/global.php on line 2 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/3/f/3/trafikkompetens.se/httpd.www/larar_ykb.php:1) in /customers/3/f/3/trafikkompetens.se/httpd.www/include/global.php on line 2  Trafikkompetens - YKB - Yrkesförarkompetensbevis Trafikkompetens - YKB - Yrkesförarkompetensbevis
Ring mig!
Trafikkompetens
 

Välj någon av våra utbildningar NEDAN

YKB

APV

Sparsam och Smart

Hjälp på väg

Risk 2

Specialanpassning

Kunskap för skolor

Lärarutbildning YKB

ADR

Heta arbeten


Lärarutbildning YKB

Yrkesförarkompetensbevis, YKB

Trafikkompetens ledord är kompetens och relation därför ser vi gärna att du mailar oss eller ringer med din bokning. För oss är du viktig så vi vill gärna tala med dig för att veta hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Kontakta Jessica!
jessica@trafikkompetens.se
018-430 22 22

Vad?

Vi har hittat nyckeln till en bra och givande utbildning och nu vill vi dela med oss till dig!

Att vara utbildare till Yrkesförarkompetensbeviset är bevisat enkelt men att vara en bra utbildare och ha en bra utbildningsplan är bevisat mycket svårt.

Trafikkompetens har som enda företag i Sverige av tillsynsmyndigheten på Transportstyrelsen fått med beröm godkänt på såväl utbildningsplan som genomförande och pedagogik på den erkänt svåraste delen i YKBn – hos oss kallad Fordonsteknik och optimering hos andra, Sparsam körning eller miljö och sparsam körning eller liknande.

Våra andra delkurser inom YKBn ligger under lupp och vi har en ständig strävan att bli bättre. Våra ledord är kvalitet och kompetens, hos oss får du som deltagare en gedigen kunskap, vi ställer krav och tror att du vill bli en superb lärare som erbjuder dina deltagare en kunskap med mervärde.

Vi har sagt det kaxigt förut och vi säger det igen, vi utbildar bra lärare att bli ännu lite bättre. Känner du dig manad att anta en utbildning som ställer krav är du varmt välkommen till oss med din kompetens!

När?

Du som omfattas av fortbildningen har fram till den 10 sep 2015/2016 på dig att genomföra utbildningen i sin helhet

10 september 2015 D-kort

10 september 2016 C-kort

Var?

Välkommen till våra utbildningslokaler på Seminariegatan 33B i Uppsala. Är ni ett antal på plats någon annan stans i Sverig kan vi självklart komma till er!

Hur?

Yrkesförarkompetensbeviset är i grunden uppdelat i fem olika block. Utbildningsplaner kan variera från företag till företag men lagens mål och delmål är alltid densamma. Det betyder att du är välkommen i ämnesområdet.
Fordonsteknik och Optimering

Lagar och Regler

Lastning och Lossning

Trafiksäkerhet, Säkerhet (HLR i praktiken) och Företagsanseende

Ergonomi och Hälsa

Pris?

Varje block kostar 5000 sek/person.

Ev. Kostnader för kost och logi tillkommer. Priser exl. Moms.

Boka?

Ring Jessica på 018-430 22 22 eller maila jessica@trafikkompetens.se

Tillsammans bokar ni in dig på det tillfälle som passar dig bäst.

Några av våra kunder
Vill du hålla dig uppdaterad?